Accu

Natuurlijk wil je dat de motor van jouw auto altijd zonder problemen start. Sterker nog: dat is eigenlijk waar we allemaal vanuit gaan als we plaatsnemen achter het stuur. Maar er komt een moment dat je merkt dat de motor wat moeizamer op gang komt. Of, nog vervelender, dat-ie het helemaal laat afweten. Grote kans dat de accu de oorzaak is.

Gemiddelde levensduur
De gemiddelde levensduur van een accu is ongeveer 5 jaar. Zit jij regelmatig op de weg, dan geldt dit ook voor jouw accu. Maak je vaak korte ritten, dan zal de accu aanzienlijk korter meegaan. Wil je weten of je accu nog goed is? Rijd dan even langs de BandenProf om hem te laten testen. Wij geven je direct uitsluitsel. Natuurlijk doen wij dit kosteloos.
Doet je accu niets meer en heb je haast? Geen probleem, wij rijden met liefde even naar je toe om je auto snel te starten. Is je accu echt naar de Filistijnen? Geen nood, want BandenProf heeft vrijwel alle soorten en type accu’s op voorraad.

Waarom naar de BandenProf voor je accu?
De BandenProf is er toch voor autobanden? Jazeker, maar wij bieden veel meer dan dat! Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij je ook helpen met andere auto-onderdelen, zoals de accu.
Bij ons ben je verzekerd van:

– Deskundig advies
– Vakkundige vervanging van je oude accu (indien nodig)
– Uitgebreid aanbod van nieuwe accu’s, met diverse kwaliteitsmerken zoals Varta en Bosch
– Concurrerende prijzen
– Goede bereikbaarheid
– Klaar terwijl je wacht!

Wil je de levensduur van je accu verlengen?

Hier zijn, gratis en voor niets, enkele tips:

– Laat af en toe de motor draaien als je je auto een aantal weken niet gebruikt
– Laat één keer per jaar je accu testen bij de BandenProf