Caravan- en campercheck

Fervente kampeerders weten hoe belangrijk een goede voorbereiding is als je met caravan of camper op reis gaat. En die gaat verder dan het inpakken van alles wat je nodig hebt. Je wilt immers ook veilig op pad. Daarom: laat jouw caravan of camper vóór vertrek door het BandenProf-team controleren. Dan weet je zeker dat je onbezorgd aan je vakantie kunt beginnen.

Tijdens onze caravan- en campercheck controleren wij diverse onderdelen: het onderstel, de koppeling, de remmen, de verlichting en gasinstallatie. Uiteraard bekijken we of jouw banden nog voldoende profiel hebben, of dat ze mogelijk scheuren vertonen. We checken het remvermogen en kijken of je remmen geen lekkage hebben. Dan een plek waar je als bestuurder niet zo snel komt: de onderkant. Ziet die er nog prima uit, zonder roestvorming of andere mankementen? Ook beoordelen we de verlichting: is deze voldoende en werken alle stekkers? Mocht blijken dat iets niet optimaal werkt, dan zullen we dat meteen laten weten en het probleem oplossen als je dit op prijs stelt.

Na controle ontvang je van ons een officieel keuringsrapport zodat je zeker weet dat jouw voertuig 100% veilig is. Zoals je inmiddels wel van BandenProf gewend bent, verzorgen wij deze check snel en tegen een concurrerende prijs. Zo is jouw zorgeloze vakantie eigenlijk onbetaalbaar!

Wil jij ook veilig aan jouw vakantie beginnen? Bel vandaag nog voor een afspraak met BandenProf.