GT Radial – Expertise uit het Verre Oosten

Ze kunnen een beroep doen op een enorm netwerk van ervaren ingenieurs en dat maakt deze bandenproducent uniek in de wereld. We hebben het over Giti, een fabrikant met het hoofdkantoor in Singapore en fabrieken in Indonesië, China en de Verenigde Staten. Een van de premium bandenmerken van Giti is GT Radial.

Mede dankzij die zeshonderd onderzoeks- en ontwikkelingsingenieurs weet Giti uitmuntende kwaliteitsbanden te produceren. Zij gebruiken alleen apparatuur van topkwaliteit om de allerbeste banden te kunnen garanderen. GT Radial heeft twee ontwikkelingscentra in Europa om er specifiek voor te zorgen dat alle banden die zij in Europa verkopen aan de meest stringente eisen voldoen. Dit onderscheidt het merk van de reguliere concurrentie en maakt het ook uniek.

Welke GT Radial band voor jou het beste is, hangt af van het gebruik en het type voertuig. De banden zijn er in elk geval in verschillende soorten en ontwerpen. GT Radial biedt 4×4-banden, zomerbanden, winterbanden, All Season banden, vrachtwagen- en bestelwagenbanden. Kiezen uit zo’n grote verscheidenheid kan lastig zijn, maar het team van BandenProf staat je graag bij. Met onze speciale bandenzoeker kun je nagaan wat in jouw geval de juiste band is. Selecteer je een GT Radial band die op dat moment niet voorradig is, dan verzekeren wij je dat je deze binnen 24 uur gemonteerd krijgt.


ONZE PARTNERS IN BANDEN...