Leasemaatschappijen

Totale ontzorging en heldere afspraken: veel garagebedrijven beloven het, maar wij doen het ook. Als leasemaatschappij hecht u veel waarde aan een landelijk netwerk van onderhoudsadressen, waar uw klanten probleemloos en snel geholpen worden. De ongeveer honderd BandenProf-vestigingen zitten door heel Nederland en werken op dezelfde gestructureerde wijze. Zie Bandenprof als een verlengstuk van uw leasemaatschappij: wij denken graag met u mee over passende oplossingen.

Goede afspraken over operationele kosten en een efficiënte inrichting van de samenwerking staan centraal. Voor alle werkzaamheden hanteren wij de afgesproken SLA die is vastgelegd in onze ROB Tool. Hierdoor borgen wij de afspraken omtrent servicetarieven, bandenmerken en de vervanging van banden. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Voor Fleetowners

Als fleetowner wilt u dat uw wagenpark altijd tiptop in orde is. Auto’s mogen niet te lang stilstaan, dat snappen wij. Het betekent dat wij na een telefoontje of mailtje snel in actie komen om u vakkundig en naar volle tevredenheid te helpen. De kracht van het BandenProf-netwerk is dat elke vestiging zijn werkwijze kan afstemmen op de wensen en behoeften van u als fleetowner. Als u meerdere vestigingen door het land heeft, biedt onze landelijke dekking uitkomst. De lokale BandenProf-vestigingen werken uniform, zowel technisch als administratief. Maar toch kunt u daarnaast zeker zijn van persoonlijke service. Onze ervaren monteurs werken met de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Waarom BandenProf?

– Centrale organisatie: één aanspreekpunt
– Eenduidige afspraken en communicatie
– SLA over tarieven en merkenvoorkeur
– Uniforme en transparante werkwijze
– Zekerheid over service en garantie
– Gemotiveerde en gekwalificeerde Service Centers
– Landelijke dekking voor al uw klanten