Nieuwe banden nodig?

We kunnen er natuurlijk een heel mooi verhaal van maken. Dat het aanschaffen van nieuwe banden een prachtig moment is. De keuze uit al die verschillende merken en soorten… daar droomt iedereen toch van? Maar wij zijn liever eerlijk. Wij snappen dat de investering in nieuwe banden helemaal niet is waar jij op zit te wachten. Wél durven wij te stellen dat als je bij BandenProf een set nieuwe banden koopt, je toch met een goed gevoel ons pand verlaat.

Als bandenspecialist hebben wij namelijk maar één doelstelling: onze klanten de beste band en beste service te leveren voor de beste prijs. Grote kans overigens, dat jouw oog direct op dat laatste woord viel: de prijs. Maar het is belangrijk om te beseffen dat er meer bij komt kijken dan alleen de aanschafprijs.
Ook hier zijn we graag eerlijk in.

Als BandenProf gebruiken wij onze jarenlange ervaring om dié band te adviseren die het beste bij jouw auto én jouw rijstijl past. Samen met jou maken wij de juiste keuze. Daarbij zijn de volgende zaken van belang:

Het weer
Maak je dagelijks gebruik van je auto, dan speelt het klimaat een grote rol. Als de temperatuur tijdens de wintermaanden onder 7°C zakt – en dat is in Nederland toch echt vaak het geval – dan adviseren wij om naast zomerbanden ook een set winterbanden te kopen en deze in de winterperiode te laten monteren.

Rijstijl
Leg je vele kilometers af en hecht je veel belang aan comfort? Wil je banden met een heel lage rolweerstand? Laat ons jouw wensen weten en wij vertellen je alles over de prestatiekenmerken van de banden die wij verkopen. Zo krijg jij de band die het best beantwoordt aan jouw rijstijl.

Voertuig
De banden die standaard op jouw auto worden gemonteerd, zijn geselecteerd omdat zij goed bij jouw auto passen. Dat betekent niet noodzakelijk dat zij ook de beste oplossing voor jou zijn. Je kunt de handleiding van jouw voertuig raadplegen voor andere aanbevelingen. Kom daarna naar onze vestiging voor advies op maat.

Budget
Natuurlijk is een scherpe prijs vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste is echter jouw veiligheid. Welk merk jij ook kiest, bij BandenProf doen wij geen concessies aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets is onze slogan: jouw veiligheid – onze zorg! Vraag ons om advies en wij zijn ervan overtuigd dat wij jou het beste product aanbieden dat past bij jouw rijstijl én jouw portemonnee.