Ovation – Prettig geprijsd uit China

Hengfeng Tyres is een van de snelst groeiende bandenfabrikanten in Azië. Zij maken onder meer banden onder de merknaam Ovation. De laatste jaren heeft die een uitstekende reputatie opgebouwd als goedkope kwaliteitsband. Is – bijvoorbeeld – jouw personenauto, bestelwagen of bedrijfswagen toe aan nieuwe banden? Dan is Ovation zeker het overwegen waard. 

Ovation banden worden geproduceerd in een van de modernste fabrieken 
in China. Uitgebreide testprogramma’s zorgen ervoor dat de banden aan alle strenge Europese regels voldoen en de certificering door o.a. RDW ruimschoots doorstaan. Het mooie van dit merk is dat BandenProf deze banden door de schaalgrootte (6 miljoen banden op jaarbasis) tegen een scherpe prijs kan aanbieden. BandenProf hebben altijd alle maten en profielen van deze fabrikant op voorraad. Voor het gemak hebben we ze onderverdeeld in een aantal categorieën.

Personen- en Bestelwagens
Veiligheid en comfort zijn twee belangrijke aspecten die gekoppeld zijn aan banden voor personenauto’s en bestelwagens. Van het merk Ovation voert BandenProf de volgende types: VI-682 Ecovision: deze band maakt gebruik van de nieuwste technologie in de markt, genaamd Nanotek Silica Technology, die  uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van nat en droog. De band heeft een lage rolweerstand met een snelheidswaarde van T-W. V-02 Commercial: het silica-compound dat in deze banden wordt gebruikt, is slijtvast en zorgt voor een langere levensduur. De band heeft een P-snelheidswaarde. Deze banden hebben ook een hoge laadindex, wat handig is voor het dragen van enorme ladingen en dit type band is ontworpen om tegelijkertijd een uitstekend comfort te bieden.

Sport Utility Vehicles 
(SUV) /Lichte bedrijfswagens
SUV-banden moeten superieure tractie bieden, zelfs in de meest uitdagende situaties. Dit geldt ook voor de banden voor lichte trucks die ook over alle genoemde eigenschappen moeten beschikken, daarbij rekening houdend met de zware beladingsgraad. Hiervoor biedt Ovation de VI-386 HP high-performance Ecovision.
De grondstoffen die in deze banden wordt gebruikt, zijn verrijkt met silica. De banden hebben een asymmetrisch profielpatroon dat grip en tractie biedt in alle omstandigheden. Wie op zoek is naar een band die geschikt is voor een specifieke rijstijl, kan bij ons kiezen uit een uitgebreide range kwalitatief goede Ovation banden. Kom eens langs bij BandenProf om ze te bekijken. Wij weten hoe belangrijk veiligheid is en daarom verkopen wij uitsluitend banden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.


ONZE PARTNERS IN BANDEN...