Pechservice 24/7

Als BandenProf hebben wij een heel simpele doelstelling. Wij willen alleen 100% tevreden klanten. Niets meer en niets minder. Dat geldt voor de klant die met zijn kruiwagenwiel bij ons komt, voor de eigenaar van die Porsche die 4 stuks 2”banden nodig heeft, maar zeker ook voor jou als wagenparkbeheerder, voor wie iedere minuut stilstand geld kost.

Hoewel voorkomen nog altijd beter is dan genezen, en wij jouw wagenpark altijd in goede staat houden (als het om banden gaat), kan het natuurlijk toch gebeuren dat een van je trucks pech krijgt. Dan kun je een betrouwbare pechservicehulp goed gebruiken.

Wij zien dit als standaard onderdeel van ons BandenProf service pakket. Onze 24/7 service is een treffend voorbeeld van onze persoonlijke en betrouwbare manier van werken. Als vaste klant kun je altijd en overal op ons rekenen. Ons team met deskundige truckmonteurs en up-to-date materieel staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat om bij calamiteiten razendsnel in actie te komen.

Wij hebben een landelijk dekkend BandenProf-netwerk met collega-BandenProf vestigingen. Maar onze pechservice reikt verder. Kampt een van jouw wagens, waar dan ook in het buitenland, met acute pech dan kun je ons dag en nacht bellen op ons pechservicenummer. Je krijgt direct een Nederlands sprekende expert aan de lijn die het probleem herkent en weet waar hij over praat. Hij regelt alles voor jou of voor jouw chauffeurs. Vervolgens zetten we één van onze mobiele serviceteams aan het werk en repareren het euvel op jouw eigen terrein of langs de weg.

Het pechservicenummer is 088-11 21 445