VACO

Met trots vermelden wij ons lidmaatschap van VACO en wat dit voordeel betekent voor u als klant van ons bandenbedrijf.

VACO, is dé brancheorganisatie voor de banden- en wielenbranche en vertegenwoordigt meer dan 650 banden- en wielenbedrijven in Nederland. De geschiedenis van VACO ligt begin 20e eeuw, toen de vraag naar banden toenam en lokale garagisten en ambachtslieden zich verenigden om banden te repareren en te herstellen.
Sindsdien heeft VACO zich ontwikkeld tot een brede organisatie in onze bedrijfstak, waarbij vakmensen uit verschillende sectoren zich hebben aangesloten, inclusief productie, handel, wielen, en bandeninzameling en -verwerking.

Onze visie op het lidmaatschap van VACO is gebaseerd op het belang van banden voor veilig en duurzaam vervoer. Als trots VACO-lid begrijpen wij als geen ander de noodzaak van bewuste bandenkeuzes die aansluiten bij uw behoeften en wensen als consument. Als VACO-erkende bandenspecialist bieden wij advies en service voor banden, wielen en onderstel. Prijs is hierbij belangrijk, maar uw veiligheid is onbetaalbaar.

VACO promoot veilig bandengebruik en bijbehorende diensten en producten. Als gecertificeerd VACO-lid voldoen wij aan de strengste kwaliteits- en vakmanschapseisen. Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden. Periodiek worden zij grondig gecontroleerd en bijgeschoold door VACO om te waarborgen dat wij aan alle kwaliteitseisen blijven voldoen. Voor u als consument betekent dit de zekerheid dat uw banden en auto altijd in goede handen zijn bij ons bedrijf.