Wasstraat

Kijk ‘m daar ‘ns staan, glimmend van trots. Hebben we het nu over de auto, of de bestuurder… Misschien wel over allebei. Want van een blinkend schone bolide kun je echt genieten. Hij lijkt opeens weer als nieuw. Natuurlijk kun je zelf met een emmer sop aan de slag. Maar je kunt jezelf ook een hoop gedoe en tijd besparen… Waar men vroeger gewend was om de auto voor de deur te wassen, kiest de nieuwe generatie bestuurders voor het gemak en de kwaliteit van de wasstraat. En dan het liefst met een uitgebreide keuze aan wasprogramma’s, voor het beste resultaat.

BandenProf Noord-Scharwoude houdt ervan om de klant wat extra’s te bieden. Terwijl jij lekker achterover gaat zitten met een kopje koffie en een krantje, wassen wij jouw wagen. Uiteraard heeft onze wachtruimte ook goede WiFi. Ben je vaste klant? Dan kun je afrekenen met de BandenProf Waspas! Ook dat scheelt een hoop gedoe.

Om er nog een schepje bovenop te doen, wassen wij jouw auto gratis als je bij ons twee of vier nieuwe banden koopt. Zodat je veilig én met een schone auto ons pad weer afrijdt. De weg op, naar de horizon!